Ολοκληρωμένα Συστήματα Ανελκυστήρων

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στη μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση και εκμοντερνισμό ολοκληρωμένων συστημάτων ανελκυστήρα παντός τύπου από το 1970.

Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση και τον σύγχρονο εξοπλισμό, υποστηριζόμενα από το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, είναι οι βάσεις που μας δίνουν την δυνατότητα να ανταποκριθούμε πλήρως σε οποιοδήποτε έργο, από τον αρχικό σχεδιασμό έως την πιστοποίηση και την τελική παράδοση του ανελκυστήρα σε λειτουργία.

Συμβουλευτείτε μας από τον αρχικό σχεδιασμό του κτιρίου, για να μπορέσουμε να σας παρουσιάσουμε τις ακριβείς προδιαγραφές που απαιτούνται, ώστε ο ανελκυστήρας να μπορέσει να εξυπηρετήσει πλήρως και ομαλά τις ανάγκες του επιβατικού κοινού.

Υδραυλικοί Ανελκυστήρες

Οικονομική επιλογή, ιδανικοί για μονοκατοικίες και πολυκατοικίες

Εντυπωσιάζουν με τις χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης, τη διάρκεια ζωής και τα υψηλά επίπεδα άνεσης για τους επιβάτες

Λεπτομέριες

Μηχανικοί Ανελκυστήρες

Άριστη επιλογή για ψηλά κτίρια με έντονη επιβατική κίνηση

Χαρακτηρίζονται από τις υψηλές ταχύτητες μεταφοράς και την ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος

Λεπτομέριες

Χωρίς Μηχανοστάσιο

Αυτός ο τύπος δεν απαιτεί επιπλέον χώρο για μηχανοστάσιο

Όλα τα εξαρτήματα τοποθετούνται εντός του φρεατίου, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση χώρου στο κτίριο

Λεπτομέριες

Χωρίς Φρεάτιο

Ευέλικτος τύπος ανελκυστήρα για κτίρια όπου δεν έχει γίνει πρόβλεψη ύπαρξης φρεατίου

Κατασκευή εξωτερικού ή εσωτερικού φρεατίου, μέσω αλουμινοκατασκευής ή σιδηροκατασκευής

Λεπτομέριες

Πανοραμικοί

Εσωτερικοί ή εξωτερικοί, προσδίδουν λειτουργικότητα και αξία στην αισθητική

Εξαιρετική εμπειρία και αίσθηση μεταφοράς! Έχουν την δυνατότητα να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη και αρχιτεκτονική πρόκληση

Λεπτομέριες

Αντισεισμικοί

Ειδική κατασκευή ανελκυστήρα με τεχνολογία ανίχνευσης σεισμικής δραστηριότητας

Η τεχνολογία του ανιχνεύει το σεισμό πριν ακόμη συμβεί και να σας μεταφέρει στον επόμενο όροφο με ασφάλεια

Λεπτομέριες

Ειδικοί για ΑΜΕΑ

Ειδικές κατασκευές συστημάτων οριζόντιας και κάθετης μεταφοράς φιλικές προς ΑΜΕΑ

Σχεδιασμένοι ειδικά για την αυτόνομη και ασφαλή μετακίνηση Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες

Λεπτομέριες

Αναβατόρια Φορτίων

Ειδικές ανθεκτικές κατασκευές ανελκυστήρων, μεταφοράς μικρών ή μεγάλων φορτίων

Χα;ρακτηριστικά τους, η αντοχή στα μεγάλα φορτία και στις σκληρές συνθήκες εργασίας

Λεπτομέριες

Γιατί να επιλέξετε ανελκυστήρα ZLIFT;

1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Η εταιρία μας τηρεί με συνέπεια όλους τους ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανόνες και κανονισμούς που διέπουν την ασφάλεια, ακολουθώντας πιστά όλα τα πρότυπα ασφάλειας.
Όλα τα προϊόντα μας έχουν ελέγχει στις πιο δύσκολες και ακραίες συνθήκες καταπόνησης εμπεριέχοντας πάντα τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ασφαλούς χρήσης από εγκεκριμένους φορείς πιστοποίησης.
Έπειτα από κάθε εγκατάσταση, πραγματοποιείται ένας νέος κύκλος έλεγχου ασφάλειας ολοκλήρου του συστήματος, από εγκεκριμένο φορέα πιστοποίησης, έτσι ώστε σε κάθε έργο που παραδίδουμε να παρέχεται η μεγίστη ασφάλεια.
Επιπλέον χαρακτηριστικό που μας διαφοροποιεί, είναι ότι πέραν από τη κείμενη νομοθεσία, έχουμε θεσπίσει και δικούς μας εσωτερικούς κανονισμούς παρεχόμενων υπηρεσιών, πέραν των προβλεπόμενων, απογειώνοντας την ασφάλεια στο μέγιστο δυνατό επίπεδο.

2. ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣ

Η πολύχρονη εργασιακή μας εμπειρίας έχει εξασφαλίσει τη διαρκή συνεργασία με κορυφαίες, επώνυμες κατασκευαστικές εταιρίες, επιλέγοντας και γνωρίζοντας πλέον τα καλυτέρα ποιοτικά προϊόντα της αγοράς.
Οι μακροχρόνιες εγγυήσεις που προσφέρουμε στους πελάτες μας, μας κατατάσσει ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς, διότι καθημερινά εξελισσόμαστε και δημιουργούμε μια αλυσίδα νέων πελατών προσφέροντας ένα συνδυασμό ποιοτικών προϊόντων και ποιοτικών υπηρεσιών.

3. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΜΕ

Η εταιρία μας βασίζεται και επενδύει στην τεχνολογία και τους ανθρώπους της ώστε να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας.
Οι απαιτητικές προελάσεις των πελατών μας, μας κάνει να αναζητούμε τη καλύτερη τεχνολογικά και ποιοτικά λύση για να επιτύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση των διεθνών τεχνολογικών εξελίξεων και στηρίζουμε την ιδέα της πρωτοπορίας και της καινοτομίας. Σε αρκετές περιπτώσεις δημιουργούμε εξατομικευμένες λύσεις για τις πιο απαιτητικές προκλήσεις των πελατών μας, συναρτήσει πάντα της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

4. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό που απαρτίζει την εταιρία μας, βρίσκεται πάντα στη διάθεση των πελατών της, με 24ωρη κάλυψη, για όλο το χρόνο, εξυπηρετώντας γρήγορα και αποτελεσματικά το όποιο αίτημα σας.
Χρησιμοποιούμε τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτουμε, για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες πανελλαδικά.

5. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στηρίζουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας προσφέροντας ασφάλεια, ποιότητα, εξυπηρέτηση και άριστα τεχνολογικά μέσα δίνοντας σας ένα ανταγωνιστικό πακέτο τιμής.
Το τμήμα του ανθρωπινού δυναμικού μας, θα σας φέρει σε επαφή με τους αρμοδίους της εταιρίας, για να επιτύχετε την καλύτερη συμφωνία για εσάς, προσφέροντας σας ειδικές εκπτώσεις και προσφορές, καθώς και ειδικές ευκολίες πληρωμών , με πιστώσεις μεγάλης διάρκειας.

0
ETH ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
0
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
0h
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
0+
ΕΡΓΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

ZLIFT Design

Μπορούμε να καλύψουμε κάθε αισθητική σας απαίτηση και να την προσαρμόσουμε στον χώρο σας
Δείτε ολόκληρη την σειρά

Χρησιμοποιούμε 100% ποιοτικά υλικά, από κορυφαίους προμηθευτές