ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Ο αντισεισμικός ανελκυστήρας έχει την τεχνολογία να ανιχνεύει το σεισμό πριν ακόμη συμβεί και να σας μεταφέρει στον επόμενο όροφο με ασφάλεια. Κρίνεται απαραίτητος όχι μόνο σε δημόσια κτίρια, αλλά και σε κάθε κτίριο της χώρας μας, η οποία ως γνωστό ανήκει σε μία από τις πιο σεισμογενείς περιοχές του κόσμου.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  1. Ειδικό αισθητήρα – ανιχνευτή, που ανιχνεύει τις πρώτες ανεπαίσθητες σεισμικές δονήσεις, από 7 έως 30 δευτερόλεπτα πριν την έναρξη της κύριας σεισμικής δόνησης
  2. Ειδικό αυτοματισμό στον πίνακα ώστε μετά την ενεργοποίηση του αισθητήρα, να ειδοποιεί ηχητικά ή και οπτικά (στην κομβιοδόχο) τους επιβάτες, να τους μεταφέρει μέχρι τον επόμενο όροφο, ώστε να αποβιβαστούν και να παραμένει εκεί ακινητοποιημένος μέχρι την λήξη της σεισμικής δόνησης.
  3. Ειδική αντισεισμική θωράκιση σε βασικά σημεία του ανελκυστ΄ρα, για να μπορεί να κινείται ακόμη και κατά τη διάρκεια της σεισμικής δόνησης, ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες εγκλωβισμού των επιβατών, καθώς επίσης οι πιθανότητες ενδεχομένων βλαβών στον ανελκυστήρα (π.χ απώλεια ευθυγράμισης οδηγών, εκτροχιασμός θαλάμου ή/και αντίβαρου, κλπ)
  4. Πιστοποίηση από το LIFT INSTITUUT (Ολλανδίας) βάση οδηγίας ανελκυστήρων 95/16ΕΚ, ΕΝ 81-1/2, αλλά και κατά το Αμερικανικό πρότυπο αντισεισμικής συμπεριφοράς (ASME A 17.1).

Ιδανικοί για την μεταφορά:

car_gr      car_gr      car_gr

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded.
I Accept
0
ETH ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
0
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
0h
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
0+
ΕΡΓΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ