ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΦΡΕΑΤΙΟΥ

Οι εσωτερικοί ή εξωτερικοί πανοραμικοί ανελκυστήρες προσθέτουν αξία στο κτίριο, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα της αισθητικής και σχεδίασης του.

Συνήθως, δεν χρειάζονται ειδικό φρεάτιο για την τοποθέτησή τους, ενώ η μεταφορά των επιβατών, μέσα από τον γυάλινο θάλαμο, προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία και αίσθηση (λόγω της πανοραμικής θέας του εξωτερικού χώρου).

Με ένα ευέλικτο σύστημα σχεδίασης και παραγωγής, οι πανοραμικοί ανελκυστήρες μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη και αρχιτεκτονική πρόκληση.

Η μεγάλη ποικιλία σε πανοραμικούς θαλάμους, αποτελεί την ιδανική επιλογή για μεζονέτες και εξοχικές κατοικίες, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, κτίρια γραφείων και άλλους δημόσιους χώρους.

  • Άψογη αισθητική
  • Σύγχρονος εξοπλισμός
  • Υψηλή ενεργειακή απόδοση
  • Δυνατότητα άμεσου αυτόματου απεγκλωβισμού σε περίπτωση διακοπής ρεύματος
  • Ελάχιστες απαιτήσεις χώρου, για την εγκατάστασή του

Γιατί να επιλέξετε πανοραμικό ανελκυστήρα ZLIFT;

1. ΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ

Η εταιρία μας τηρεί με συνέπεια όλους τους ευρωπαϊκούς και διεθνείς κανόνες και κανονισμούς που διέπουν την ασφάλεια, ακολουθώντας πιστά όλα τα πρότυπα ασφάλειας.
Όλα τα προϊόντα μας έχουν ελέγχει στις πιο δύσκολες και ακραίες συνθήκες καταπόνησης εμπεριέχοντας πάντα τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ασφαλούς χρήσης από εγκεκριμένους φορείς πιστοποίησης.
Έπειτα από κάθε εγκατάσταση, πραγματοποιείται ένας νέος κύκλος έλεγχου ασφάλειας ολοκλήρου του συστήματος, από εγκεκριμένο φορέα πιστοποίησης, έτσι ώστε σε κάθε έργο που παραδίδουμε να παρέχεται η μεγίστη ασφάλεια.
Επιπλέον χαρακτηριστικό που μας διαφοροποιεί, είναι ότι πέραν από τη κείμενη νομοθεσία, έχουμε θεσπίσει και δικούς μας εσωτερικούς κανονισμούς παρεχόμενων υπηρεσιών, πέραν των προβλεπόμενων, απογειώνοντας την ασφάλεια στο μέγιστο δυνατό επίπεδο.

2. ΠΟΙΟΤΗΤΑ

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΜΑΣ

Η πολύχρονη εργασιακή μας εμπειρίας έχει εξασφαλίσει τη διαρκή συνεργασία με κορυφαίες, επώνυμες κατασκευαστικές εταιρίες, επιλέγοντας και γνωρίζοντας πλέον τα καλυτέρα ποιοτικά προϊόντα της αγοράς.
Οι μακροχρόνιες εγγυήσεις που προσφέρουμε στους πελάτες μας, μας κατατάσσει ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς, διότι καθημερινά εξελισσόμαστε και δημιουργούμε μια αλυσίδα νέων πελατών προσφέροντας ένα συνδυασμό ποιοτικών προϊόντων και ποιοτικών υπηρεσιών.

3. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΜΕ

Η εταιρία μας βασίζεται και επενδύει στην τεχνολογία και τους ανθρώπους της ώστε να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες άριστης ποιότητας.
Οι απαιτητικές προελάσεις των πελατών μας, μας κάνει να αναζητούμε τη καλύτερη τεχνολογικά και ποιοτικά λύση για να επιτύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.
Είμαστε σε διαρκή αναζήτηση των διεθνών τεχνολογικών εξελίξεων και στηρίζουμε την ιδέα της πρωτοπορίας και της καινοτομίας. Σε αρκετές περιπτώσεις δημιουργούμε εξατομικευμένες λύσεις για τις πιο απαιτητικές προκλήσεις των πελατών μας, συναρτήσει πάντα της ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

4. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ

Το άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό που απαρτίζει την εταιρία μας, βρίσκεται πάντα στη διάθεση των πελατών της, με 24ωρη κάλυψη, για όλο το χρόνο, εξυπηρετώντας γρήγορα και αποτελεσματικά το όποιο αίτημα σας.
Χρησιμοποιούμε τη γνώση και την εμπειρία που διαθέτουμε, για να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες ποιοτικές υπηρεσίες πανελλαδικά.

5. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στηρίζουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας προσφέροντας ασφάλεια, ποιότητα, εξυπηρέτηση και άριστα τεχνολογικά μέσα δίνοντας σας ένα ανταγωνιστικό πακέτο τιμής.
Το τμήμα του ανθρωπινού δυναμικού μας, θα σας φέρει σε επαφή με τους αρμοδίους της εταιρίας, για να επιτύχετε την καλύτερη συμφωνία για εσάς, προσφέροντας σας ειδικές εκπτώσεις και προσφορές, καθώς και ειδικές ευκολίες πληρωμών , με πιστώσεις μεγάλης διάρκειας.

ZLIFT Design Ανελκυστήρων

Μπορούμε να καλύψουμε κάθε αισθητική σας απαίτηση και να την προσαρμόσουμε στον χώρο σας
0
ETH ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
0
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ
0h
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
0+
ΕΡΓΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ